Turnat Sapa Grosiere Si Sape Autonivelanta – Preturi Si Oferta

Echipa noastra va prezinta turnarea de sapa autonivelanta.
Sapa autonivelantaSapa autonivelanta se toarna in momentul in care pardoseala pe care se doreste a fi montat parchetul sau gresia, nu este plana si prezinta denivelari.
Tipul aceasta sapa se toarna intr-unul sau mai multe straturi, in functie de denivelarile pardoselii, dar nu mai mult de 2 cm pe strat.
Inainte de a se turna, suprafata de lucru trebuie curatata si amorsata cu ajutorul unei bidinele sau al unei pensule mari.
Dupa amorsarea suprafetei de lucru preparam materialul intr-o galeata impreuna cu aproximativ 6, 5 l de apa.
sapa autonivelanta 6Materialul se amesteca pana cand se omogenizeaza cu ajutorul unui mixer electric. Mare atentie trebuie avuta la cantitatea de apa inscrisa pe ambalaj
Turnarea se face din coltul camerei catre exteriorul ei si se intinde cu mistria sau dreptarul dupa care se scot bulele de aer cu ajutorul unui trafalet spacial.
Intarirea sapei se face intre 3 ore si 24 de ore in functie de materialul folosit. Parchetul se recomanda a se monta dupa cel putin sapte zile de la turnare.
Pentru a putea fi executata, aceasta operatie, trebuie sa avem spatiile goale complet fara mobilier in ele.
Aceasta operatie se poate executa de echipa amenajari locuinte pornind de la un pret de 5 lei/mp si ajungang pana la 12 lei/mp pentru manopera, materialul calculandu-se la fata locului in functie de denivelarile pardoselii.

Pentru orice informatie sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin  unul din numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail . Va multumim

 

-Telefon Telekom : 0765.924.930

-Telefon Vodafone: 0731.804.556

– E-mail : bucurestiamenajari@yahoo.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *