Renovare apartament Design interior Culori apartament

Renovarea unui apartament va poate da foarte multe batai de cap daca doriti sa alergati dupa tot felul de meseriasi de duzina, cu putina experienta in domeniu, care nu stiu sa faca mai mult de una-doua operatii cum trebuie,  iar la restul ” se pricep”. Echipa noastra, inainte de toate, are consultanti specializati in toate operatiile care pot fi executate intr-un apartament precum si meseriasi care acopera tot domeniul de activitate: de la electricieni, instalatori, zugravi, faiantari, parchetari, precum si distribuitori de materiale foarte avantajosi ca pret. Daca va aflati in situatia in care ati cumparat un apartament vechi, in Bucuresti sau imprejurimile Bucurestiului, sigur aveti nevoie de o renovare. Echipa noastra va pune la dispozitie lucrari de renovare apartamente cum  ar fi: decopertat pereti, demolat pereti, decopertat gresie, decopertat faianta, decopertat parchet, gletuit pereti tavane, zugraveli pereti tavane, aplicat tapet, montaj rigips, montaj parchet laminat, parchet masiv, schimbat instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii de scurgere, instalatii termice, montaj centrale.

Printre serviciile disponibile renovarii interioare a caselor si apartamentelor oferim:
placare pereti rigips, pereti despartitori, tavane false, tavane casetate, scafe, gresie, faianta, instalatii, fonoizolatii si termoizolatii pereti interiori, instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice, instalatii gaze,proiectare design interior, finisaje interioare de orice tip, finisare mobilier si accesorii precum si mobilier la comanda.
Serviciile de amenajari exterioare cuprind: placari fatade polistiren (termoizolatii – termosistem), tencuieli, lavabil exterior, tencuiala decorativa, tencuiala structurata, parchet masiv montaj, raschetare parchet, lacuiri-baituiri parchet, raschetare dusumele, placari piatra naturala, marmura,montaje scari.
De asemenea efectuam si lucrari de intretinere a cladirilor pe baza de contract sau doar reparatii. Dispunem de o dotare tehnica de ultima generatie si personal calificat pentru fiecare categorie de lucrari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *