Amenajare simpla apartament 2 camere 2018

Apartamentul de care iti vorbim astazi a fost amenajat de firma noastra Design Total. Pentru aces apartament cu 2 camere Design Total impreuna cu propietarul si-a propus o amenajare cat mai simpla intru-un stil actual,minimal. A rezultat un design si o amenajare de simpla si fuctionala.

Pentru zona de living, mobilarea este compacta, fara insa a agresa vizual incaperea. Alegand piesele de baza, canapea, corp de biblioteca si o masuta de cafea, s-a reusit o optimizare a spatiului avut la dispozitie.

Trecerea spre bucatarie se face discret prin amenajarea unui mic spatiu de dining. Bucataria comunica direct intrucat nu exista delimitare intre functiuni. Suprafata dedicata gatitului este mica, dar compacta. Pentru a optimiza suprafata, s-a optat pentru o dispunere liniara cu corpuri inalte pana in tavan. Totul este incorporat si unitar gandit. Designul mobilierului este simplu, iar electrocasnicele incorporate. Benzile LED montate sub dulapuri asigura un iluminat de accent necesar pentru zona blatului de lucru.

Si in dormitor a fost continuata ideea tonurilor neutre si a designului functional. Intr-o nisa au fost incastrate dulapurile pentru haine. Pentru baie, designerii au mizat pe o abordare mai indrazneata folosind griuri si accente de negru si galben.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *